Voorbeeldreis Canada met de trein

Vertrektijden mei tot september
Dag 1 Transfer van Montreal naar Toronto op VIA Rail in coach klasse van de service. Welkom bij Toronto! Deze avond mixen en mengen met uw reisgezelschap op het 6:00 welkomstreceptie. Onze tour directeur bereidt u voor uw aanstaande avontuur.

Dag 2 Toronto-Niagara Falls-VIA Rail®
Rijden ten zuiden langs de oevers van Lake Ontario naar de Niagara Falls. Voor de avontuurlijke, zal uw Tour Director optioneel flightseeing over de watervallen te suggereren. Vervolgens boord van de Maid of the Mist voor een spannende boottocht naar de donderende bekijken valt uit de rivier niveau. Voor het verlaten van het gebied, zie de Floral Clock, dan terug naar Toronto voor een oriëntatie tour van de binnenstad. Geniet van een diner boven op de 1815 meter hoge CN Tower alvorens naar het station voor uw vertrek op de Canadese later deze avond. (Ontbijt, diner)

Let op:
Voor uw gemak, zal de bagage die niet nodig zullen zijn tijdens de treinreis worden gecontroleerd door naar Jasper. Ingecheckte bagage zal niet toegankelijk tijdens de reis. Van plan om een weekendtas pakken met benodigdheden voor de trein gedeelte van de tour, inclusief eventuele medicijnen, brillen, en andere belangrijke items.
De werking van de Maid of the Mist cruise is onderworpen aan gunstige weersomstandigheden en / of de rivier voorwaarden. Als het weer ongunstig is, zal een wandeling door de schilderachtige tunnels worden vervangen.

Dag 3 VIA Rail de Canadees-Ontario
Bekijk het schilderachtige platteland van uw ramen als u ontspannen in eerste klasse gerenoveerde art deco-auto’s uit de jaren 1950. Reis door “Cottage Country,” een favoriet toevluchtsoord voor de stedelingen van het zuiden van Ontario. Ga rechtdoor langs de sprankelende meren en zonovergoten bossen van Noord-Ontario. Probeer de observatie koepel voor een ongeëvenaard uitzicht of rustig een gesprek in een van de comfortabele lounges. (Ontbijt, lunch, diner)

Dag 4 VIA Rail de Canadees-Winnipeg, Manitoba
Voer Manitoba met zijn eindeloze gouden prairies en uitgestrekte akkers. Komen deze morgen in de hoofdstad van Manitoba stad Winnipeg, waar u de trein uitstappen voor de tijd om deze historische stad met inbegrip van Forks National Historic Site, een commercieel centrum voor meer dan 5000 jaar en nu de thuisbasis van de Forks Market, dat een groot aantal heeft te verkennen boetieks en restaurants. Reboard de trein te laat vanmorgen en blijven westen. (Ontbijt, lunch, diner)

Dag 5 VIA Rail de Canadese door Saskatchewan en Alberta-Jaspis
Van Winnipeg naar Jasper, de trein ruwweg loopt parallel met de befaamde Yellowhead Route, historische spoor Canada’s van de westelijke uitbreiding. Aankomst in Jasper vanmiddag. Vanavond, om een excursie naar Maligne Lake voor een volledig overgeleverd CRUISE naar Spirit Island, gevolgd door een diner. (Brunch, Diner)

Dag 6 Jasper
Geniet van een dag in Jasper te verkennen op uw gemak. Misschien neem een optionele begeleide wandeling op de “weg van de gletsjer,” waar een ervaren gids leert u over de verschillende gletsjer formaties in het gebied. Vanmiddag, misschien een rondje golf spelen op een van de top-rated cursussen in Noord-Amerika of een wandeling door de straten van Jasper met zijn vele speciaalzaken. (Ontbijt)

Dag 7 Jasper-Columbia Icefield-Lake Louise-Banff
Vanmorgen, reizen door het Nationaal Park Jasper op Icefields Parkway naar de 1000-meter dikke Columbia Icefield voor een spannende ICE EXPLORER RIDE. Klim Sunwapta om prachtige vergezichten van alpenweiden, watervallen, en de enorme gletsjers genieten, dan schalen Bow Pass met prachtig uitzicht op Peyto Lake. Vervolgens stoppen bij Lake Louise, wiens groen-blauwe wateren vormen een perfecte spiegel weerspiegeling van Mount Victoria. Doorzetten in Banff National Park. (Ontbijt, diner)

Dag 8 Banff
Sightseeing omvat een bezoek aan Sulphur Mountain voor een ritje op de Banff Gondola, compleet met een panoramisch uitzicht over Banff ’s spectaculaire landschappen. Bezoek ook Bow Falls en de hoodoos. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overweeg een optionele float reis excursie op de rivier de Bow of een helikopter flightseeing reis voor een vogelperspectief uitzicht op de Rockies. (Ontbijt)

Dag 9 Banff-Kelowna
Vanmorgen, reizen door de spectaculaire schoonheid van Yoho National Park, een van Canada’s meest populaire recreatiegebieden en de site van pre-Cambrische fossiele vondsten. Op naar Canada’s Glacier National Park, waar de motorcoach klimt 4379 meter hoge Rogers Pass, een perfecte plek voor foto’s van de indrukwekkende omliggende bergen rotsen en gletsjers. Verder naar het resort stad Kelowna, sfeervol gelegen aan de oevers van Okanagan Lake. Een speciale avond is voor u in petto, met diner in een wijnmakerij, het produceren van enkele van de beste wijnen in British Columbia. (Ontbijt, diner)

Dag 10 Kelowna-Victoria
Vang een BC ferry naar Vancouver Island en de charmante, very British “Garden City” van Victoria. Grote attracties op uw oriëntatie tour zijn de tuinen van Beacon Hill Park, het Empress Hotel, Bastion Square, en Thunderbird Park. Geniet van een diner op uw eigen in een van de vele restaurants in deze havenstad. (Ontbijt)

Dag 11 Victoria
Vanmorgen bezoek wereldberoemde Butchart Gardens, gevolgd door vrije tijd voor onafhankelijke sightseeing en winkelen. Uw Tour Director suggereert een optionele wilde dieren en walvissen spotten reis. Voor de shoppers, elegante winkels en Market Square collectie van speciaalzaken Government Street zijn goede plaatsen om te beginnen. Geschiedenisliefhebbers moet er zeker naar het Royal British Columbia Museum bezoeken. (Ontbijt)

Dag 12 Victoria-Vancouver
Vanmorgen, neem de veerboot en varen door de Gulf Islands, een eilandengroep bekend om zijn mediterrane-type klimaat. Aankomst in Vancouver voor een rondleiding door de stad die de haven en de stranden, Chinatown, het historische Gastown en Stanley Park met zijn torenhoge groenblijvende bossen en totempalen omvat. Deze avond, uw Tour directeur organiseert een speciaal afscheidsdiner. (Ontbijt, diner)

Dag 13 Vancouver
Uw vakantie eindigt na het ontbijt met de gasten vertrekken op individuele schema’s. Luchthaven transfers zijn aanwezig. (Ontbijt)