Luxe treinreis in Zuid Afrika

De wereldberoemde Blue Train van Zuid-Afrika is synoniem voor luxe reizen per trein sinds 1946. Aan boord van de Blue Train gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, vergezeld van een aantal van de beste Zuid-Afrikaanse wijnen in de aanbieding. De klok rond persoonlijke butlers zijn beschikbaar om te kijken na gasten op deze luxe Afrikaanse trein. Blue Train tickets en aanverwante Afrikaanse reispakketten kunnen geboekt worden bij ons profiteren van onze regionale kennis.

De keuze van de luxe treinen in Zuid-en Zuidelijk Afrika biedt trein enthousiastelingen met een keuze uit twee 5-sterren treinen en één semi luxe trein. Er is een trein voor elke gelegenheid in Zuid-Afrika af te wijken van Kaapstad naar verafgelegen Safari bestemmingen zoals Tanzania en Dar es Salaam op de ultra-luxe Rovos Rail.

De Premier Classe Train, voorheen bekend als de Transkaroo trein, biedt grote waarde aan Zuid-Afrikaanse treinroutes van R1950 op de Port Elizabeth -. Johannesburg Route en R2650 per persoon voor een van Johannesburg naar Kaapstad reis (inclusief alle maaltijden van de Premier Classe biedt luxe lounges in Kaapstad en Johannesburg om hun gasten om te ontspannen en te genieten van een hapje alvorens te vertrekken. transport Auto is ook beschikbaar op de Premier Classe Train.

Pretoria Kaapstad reis

Voor veel bezoekers naar Zuid-Afrika, is er geen fijnere manier om het land te zien dan op de populaire 48-uurs wekelijkse ritten tussen Pretoria en Kaapstad.
Kaapstad biedt een mix van kosmopolitische stad leven, prachtige bergen en schitterende wijnlanden, terwijl de zustersteden van Pretoria en Johannesburg vormen het economische hart van Zuid-Afrika en het ideale vertrekpunt voor Mpumalanga wereldberoemde Game Reserves.
Deze 1600 kilometer lange reis is een perfecte illustratie van Zuid-Afrika als een wereld in één land.

Reis de winderige graslanden van het goud rijke Hoogveld aan de beklijvende onvruchtbaarheid van de Grote Karoo, de spectaculaire bergketens en wijnlanden van de Kaap schilderachtige naar de moederstad van Zuid-Afrika, Kaapstad, gewiegd door de imposante Tafelberg, Devils ‘Peak en Lions Head.
Hoogtepunten van het noorden en het zuiden routes onder andere een bezoek aan het historische dorpje Matjiesfontein.

Deze authentieke, perfect bewaard gebleven Victoriaanse Village, dat werd opgericht door de heer Logan als een verfrissing stop in 1890, beschikt ook over een indrukwekkende museum op het station platform. Een stop is ook gemaakt in Kimberley met een kans om te genieten van een rondleiding door de stad, het Mijnmuseum en bezoek ’s werelds grootste kunstmatige opgraving, de’ Big Hole ‘.