Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Over Belexpresse

  Deze website gaat over internationaal treinreizen in België. Samen met de meest populaire routes tonen we ook essentiële of handige informatie over de betreffende bestemming.

  De reden om deze website te starten, begon eigenlijk nadat ik meerdere keren vertraging had opgelopen en geen actuele informatie kon vinden. Ook moest ik vaak lang wachten om vrienden en familie op te halen, omdat ik niet op de hoogte was van vertragingen.

  Ik ben Paulus, geboren en getogen in Nederland. Ik ben ook een grote fan van reizen over de hele wereld. Het ontdekken van nieuwe culturen en genieten van de natuur maakt me erg gelukkig. De vrijheid om overal ter wereld te verkennen is een voorrecht. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al veel van de wereld mogen ervaren. Hopelijk zullen er nog veel meer prachtige momenten volgen. Mijn laatste reis was naar Mongolië, die ik aan iedereen kan aanbevelen. Als je vragen hebt over deze website of persoonlijk advies wilt, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina op deze website.