Australische Treinen

Reizen per trein in heel Australië is een onvergetelijke en plezierige ervaring. Australië is een enorm land, waar de afstanden tussen de hoofdsteden lang zijn en welke betere manier om het Australische platteland dan met de trein te zien. Reis Online staat voor een aantal verschillende treinreizen die vele regio’s van Australië.

tilt Trein

Brisbane – Rockhampton. v.v
De Tilt trein biedt een moderne en comfortabele manier om toegang te krijgen tot de meest populaire bestemmingen aan de kust van Queensland tussen Brisbane en Rockhampton. Reizigers naar bestemmingen in het zuidoosten en centrale Queensland kunnen kiezen tussen business en economy class stoelen, beide met entertainment en toegang tot smakelijke maaltijden. Waar je ook op reis bent, dan heb je de Tilt Train een flexibele en comfortabele reismogelijkheid vinden.

Sunlander

Brisbane naar Cairns v.v
Reizigers hebben de mogelijkheid om de aanhouding Het Sunlander in Brisbane en Cairns. Deze prachtige reis, die zijn weg meerdere keren per week slingert langs Queensland kustlijn, biedt reismogelijkheden voor elke reiziger – uit de prijsbewuste door de meest veeleisende reiziger. Passagiers hebben de mogelijkheid om twee verschillende service levels, met Sunlander Class biedt een keuze uit een-, twee- of drievoudige ligplaats dwarsliggers of de Queenslander Class compartimenten hebben een comfortabele drie zits lounge die converteert naar de bovenste en onderste slaapplaatsen in de nacht, compleet met pluizige dekbedden en kussens.

Indian Pacific

Sydney – Broken Hill – Adelaide – Kalgoorlie – Perth vv
De Indian Pacific is een machtige treinreis, verspreid over het continent van Australië van de Stille Oceaan naar de Indische Oceaan. Een van ’s werelds langste en grootste treinreizen, de Indian Pacific reist door de Blue Mountains, op door het landschap van het platteland van Australië die door de historische townships van Bathurst en Broken Hill op weg naar Adelaide. De treinreis hoofd naar Port Augusta en dan reist de Nullarbor Plain, voor aankomst in Perth aan de westkust van Australië.

The Ghan

Adelaide – Alice Springs – Katherine – Darwin v.v
Reizigers hebben de mogelijkheid om aan boord van The Ghan in Adelaide en Alice Springs. The Ghan is een ideale manier van kijken naar de uitgestrektheid en de diversiteit van het landschap van Australië, in comfort en stijl. Gasten hebben de mogelijkheid om twee verschillende service levels, met Gold service Sleeper en Red Dienst Sleeper Hutten of Daynighter Seating. U kunt de tropische pracht van de Top End nowexperience, aan boord van de legendarische Ghan.

Geest van de Outback

Brisbane – Longreach v.v
Reis deze 1300 kilometer lange reis met het comfort van de Geest van de Outback, dit volledig voorzien van airconditioning trein biedt een scala aan zitplaatsen en overnachting accommodatie keuzes van economie zitplaatsen en de economie of de eerste klasse dwarsliggers. Kijken naar de schilderachtige omgeving voorbij terwijl u ontspant met familie of vrienden, deze Australische treinreis is de perfecte manier om Longreach en Queensland outback ontdekken.

Countrylink Explorer

NSW TrainLink

Brisbane – Sydney – Melbourne v.v
NSW TrainLink biedt vele bestemmingen aan de moderne spoor en coach netwerk tussen Brisbane en Melbourne en in heel New South Wales. NSW TrainLink’s vloot van XPT’s carry passagiers in airconditioning comfort van hun bestemmingen in economie en eerste klas zitplaatsen, met sleeper faciliteiten op ’s nachts routes.